Prediksi soal bahasa inggris dan kunci jawaban 1-10



I. Choose the correct answer based on the following questions!


Read the text to answer question number 1 to 4
Adam’s Diary
May 2010
23 Sunday. When I got up, I felt ill, I went back to bed. Mum called the doctor. But he
couldn’t come, because he was ill too.
24 Monday. The doctor come at 11 O’clock. He wrote a prescription for some medicine.
Mum bought it in the drugstore. It was horrible. Yuck!
25 Tuesday. Dad bought me model aeroplane. I read the instructions, but I couldn’t make it,
because the dog ate the glue.

1. What happened at 23rd May to Adam?
a. He couldn’t come
b. He wrote a prescription
c. He felt ill
d. He was slipping

2. Who called the doctor?
a. Father
b. Adam
c. Mother
d. Doctor

3. What did the doctor write at 24th?
a. Instructions
b. Model aeroplane
c. Address of drugstore
d. Prescription

4. Adam could not make the aeroplane, why? Because…
a. He felt ill
b. The dog ate the glue
c. The doctor was ill too
d. Mum bought medicine

Read the text to answer question number 5 to 9
Last holiday I went to Paris. I visited museums and sat in public gardens. A friendly waiter
taught me a few words of French. Then he lent me a book. I read a few lines, but I did not
understand a word. Everyday I thought about postcards. My holidays passed quickly, but I
did not send any cards to my friends.
On the last day I made a big decision, I got up early and bought thirty seven cards. I spent the
whole day in my room, but I did not write a single card!

5. What is the text about?
a. Visiting museum
b. Postcard
c. Words of French
d. Holiday

6. What is the generic structure (tenses) of the text above?
a. Simple present tense
b. Simple past tense
c. Present continues tense
d. Simple future tense

7. Whom did the writer meet in Paris?
a. Friendly waiter
b. His friends
c. Postman
d. Mother

8. What was the first place the writer visited?
a. Museum
b. Public garden
c. His room
d. Post office

9. ‘I read a few lines, …’
What does the underlined phrase mean?
a. Words in a postcard
b. Text on the book
c. Museum guiding
d. Garden’s rules

Read the text then find the suitable words to complete the sentences as an answer of question
number 10 to 15
Last week I …….(1) my grandmother’s house. I …….(2) public transportation to reach the
house. On the trip, I …….(3) so many beautiful scenery there. My grandmother greet me,
when I ……(4) her house. She looked so glad. She …..(5) me her delicious food, then
we………..(6) together.

10. The suitable word for number 1 is…
a. go to
b. goes to
c. went to
d. gone to

KUNCI JAWABAN
1. C
2. C
3. D
4. B
5. D
6. B
7. A
8. A
9. B
10. C

Lihat ke soal nomor 11 sampai dengan nomor 20 : Klik Disini

Jika anda menyukai artikel Prediksi soal bahasa inggris dan kunci jawaban 1-10 ini, mohon kiranya untuk meluangkan waktu agar bisa membagikan artikel ini kepada temen temen yang lain yang mungkin membutuhkan informasi ini, agar mereka bisa membaca dan mengetahui artikel ini,

Agar tidak ketinggalan update, atau tidak ketinggalan artikel-artikel lainya yang lebih baru, silahkan berlangganan dengan cara memasukan email aktif pada kolom yang sudah disediakan dibawah,



Lisensi Creative Commons. DMCA.com Protection Status

Aktifkan Pemberitahuan GRATIS Via Email, Agar kamu tidak ketinggalan update artikel terbaru dari kami, Masukan email anda dibawah ini, dan klik berlangganan:

Setelah Klik Tombol Berlangganan Silahkan Periksa Email kamu, dan Klik Link Validasi yang dikirim

Bagikan dengan link pendek : GOO.GL
Bagikan artikel ini :
+
0 Komentar untuk "Prediksi soal bahasa inggris dan kunci jawaban 1-10"

Silahkan berikan komentar yang baik, Komentar anda adalah masukan yang sangat berharga bagi saya, Jika mau request silahkan tuliskan juga dikolom komentar ya kawan,

Dilarang Komentar
1. Promosi Jenis Apapun
2. Dilarang bully
3. Dilarang Spam
4. Dilarang Pasang Link Aktif,
5. Tidak sesuai dengan topik yang dibahas

Pelanggaran mengakibatkan komentar kamu akan dihapus tanpa pemberitahuan..!!

By : Admin Tutorapk.com

 
CopyrightCopyright © 2017 - 2018 Tutorapk.com